Den stora vårstädningen

Nu så kan jag snart bocka av den stora vårstädningen. Ingen egentligen bryr sig om det och ingen ser det men i min hjärna blir det lugn och ro när jag vet att saker är rätt utförda ✔️😅. Jag har putsat och fejat, rengjort tvättmaskin, diskmaskin och köksskåp med mera. Har fönsterna kvar däruppe men de får jag vänta med tills mannen är ledig i helgen och kan hjälpa till för de är supertunga att snurra runt. Jag försökte till advent men lyckades inte få tillbaka dem så de fick stå vidöppna en halv dag i kylan tills mannen kom hem från jobbet 😅.

(null)

Idag har jag fikat med min vän Anna 😊 Det blev färdigköpta kakor i alla färger och massor prat. Om två veckor åker vi på den årliga resan till Ullared, det ska bli skoj 😊

(null)

(null)

Jag och mannen tog sedan en tur till Linköping för att hitta skjorta till honom till sonens student. Det tog cirka fem minuter. Sedan skulle jag hitta en klänning och det tog lååååång tid för att sedan inte hitta någon alls som passade. Dessutom hade jag lite ont i huvudet i morse så jag tog två Ipren och då fick jag istället ont i magen. Pest eller kolera liksom. Så mitt shoppinhumör kunde varit bättre. Jag får hoppas på Ullared istället!

Solen sken iallafall och då blir man alltid på bra humör av bara det. Vi öppnade takluckan och åkte fejk- cab på vägen hem. Ingen vill vara med på kort därav halva oss.

(null)

Nu tar jag en jordgubbsmoothie i min fina smultronkopp och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Riktig lyx att det dessutom bara är fredag idag och hela helgen ligger kvar framför oss.

(null)


Ha nu en härlig helg! 🌸☀️

Kommentera här: