Aprilväder

Sju bakslag sägs det vara innan våren kommer och nu är vi väl snart inne på det. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om väder, det är vad det är men väglaget tycker jag inte om, även om jag själv inte kör så mycket bil.
Imorse gick iallafall tågen nästan som de skulle så det var ju skönt. Jag har aldrig tyckt om att vara ute på LIA, jag jobbar mycket hellre på riktigt. Mitt mål efter examen är att hitta ett jobb som jag verkligen trivs på så det känns värt det när man står som idag i regn/snörusk en tidig grå morgon. Jag kommer nog behöva jobba för det ett tag men tillsist så. På mitt förra jobb hade jag det så under många år men saker och ting förändrades och då var det dags att se till att göra en egen förändring istället för att gå omkring och vara bitter.

(null)

Igår planterade jag vårblommor och det var ju riktigt onödigt 😬 men till helgen ska det visst bli lite varmare så då får det nog bli en tur till Viby handelsträdgård. Jag klarar ju inte av blommor så egentligen känns det som jag köper hem blommor till deras egna död 😅

Nu ska jag fixa lite inför morgondagen i detta ekorrhjul. Det är Djurgården-match på tv men efter det blir det kväller och ett avsnitt Robinson.

Hej hej och trevlig vecka och så vidare 🌸💕

Kommentera här: